Szabadidő

Vajna Tímea macskájává változhat bárki!

Ráadásul szinte ingyen! Na jó, nem kell semmi drasztikusra gondolni, szó sincs bonyolult operációról, de még jelmezről sem, hiszen csupán a kis jószágok által is megtapasztalt életérzést élhetjük át szinte jelképes összegért.

Mi a közös az Instagram gazdag gyerekeiben és Vajna Tímea macskáiban? Naná, hogy a magánrepülőgép! Míg Vajnáné szőrös kis kedvencei – tehát a macskák – legalább egy ízben elmondhatták magukról, hogy magánjettel hurcolják a prémes kis popójukat, a Rich kids of Instagram oldalon megjelenő aranyifjak számára ez csupán a szürke hétköznapok része.

 

#cat #catflight #catsofinstagram #catsofworld #travelcat #aroundtheworld

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on Jul 30, 2017 at 5:05am PDT

Persze ki ne szeretne villantani a haveroknak és az Instagram irigykedő lájkcsicskáinak egy új építésű budapesti garzonlakás árába kerülő luxusautóval, riviérás háttérrel vagy minden luxusok netovábbjával, a magánrepülővel?

 

They finally brought the right cars! by kmelnichenko #rkoi #richkidsofinstagram

A post shared by Rich Kids Of Instagram (@richkidsofinstagram) on Oct 11, 2017 at 6:20am PDT

Egy élelmes orosz vállalkozás pedig úgy csapott le a lehetőségre, mint Vajna Timi cicái a márványpultról leszédülő libamájcsücsökre. A Private Jet Studio nevű cég ugyanis éppen erre a célra kínálja fel Gulfstream G650-es típusú magánjetjét.

 

Хорошая погода сегодня в Москве, лётная ✈️

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on Oct 20, 2017 at 3:17am PDT

Na persze röpködni nem lehet ám vele csak úgy, bele a világba, de néhány tízezer forintnak megfelelő összegért bárkit szívesen lefotóznak a listaáron körülbelül 65 millió dollárba kerülő repülőn, mintha csak glamúrcelebként szelné a felhőket valahol a Seychelle-szigetek és Mauritius között félúton.

A kétórás élményért 244 dollárt, vagyis több mint 64 ezer forintot kell fizetni, ha egy profi fotós szolgáltatásait is igénybe szeretnénk venni, míg a „fapados” verzió 191 dollárba, vagyis kicsit több mint 50 ezer forintba kerül, ehhez nem jár külön fotós. Aki viszont biztosra akar menni, akár profi sminkest és fodrászt is rendelhet, sőt 434 dollárért (114 ezer forint) akár videós is csatlakozik hozzánk, hogy igazán látványos klipet forgasson a nem egészen a Besenyei Péter-i értelemben vett műrepülésről.

A Private Jet Studio ígérete szerint egyébként az így készült felvételekről ember meg nem mondja, hogy nem a levegőben készültek, sőt, még olyan kellékeket is biztosítanak a fotózáshoz, mint a kellően drágának kinéző üveg pezsgő vagy egy tál gyümölcs, mert az olyan luxi.

Már indulunk is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top