Szabadidő

Itt a Viszkis új előzetese! Unatkozni biztosan nem fogunk a XX. századi Rózsa Sándoron

Kijött A Viszkis második filmelőzetese, amiben még több az akció és az izgalom. Egy dolog biztos: nem lesz időnk unatkozni Antal Nimród új filmjén. Már csak 38 nap van hátra a premierig.

A kilencvenes évek hírhedt bankrablójáról, Ambrus Attiláról szóló akciófilm, A Viszkis első, augusztusban debütált előzetese után itt a második trailer is. A november 23-ai mozipremierig még bő egy hónap van hátra, addig érjük be a bankrablásokkal, akcióval, romantikával, üldözéssel fűszerezett új előzetessel.

A Kontrollt is jegyző Antal Nimród rendező saját, a valóságot és a fikciót ötvöző forgatókönyvéből viszi vászonra Ambrus Attila történetét, aki félárván felnőve, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagyva maga mögött, kalandos körülmények között szökött Erdélyből Magyarországra a rendszerváltás hajnalán. De itt az új élete nehezebbnek bizonyult, mint a régi, egészen addig, amíg rá nem jött, miben jó igazán. Bankrabló lett, méghozzá a vakmerő, gyors és alapos fajtából. Közel harminc postát, bankot, utazási irodát fosztott ki.

„Az első perctől kezdve az volt a cél, hogy olyan szórakoztató, pörgős, akciódús filmet készítsünk, ami a lehető legszélesebb közönségnek szól, azaz azoknak is, akik tudják ki volt és mit tett Ambrus Attila, illetve azoknak is, akik most, ebből a filmből fogják őt és tetteit megismerni” – mondta Antal Nimród.

A Viszkis főszereplője az első filmes Szalay Bence, mellette a szerelmét az Aglajában feltűnt Móga Piroska játssza, míg a bankrablót kihallgató nyomozót Schneider Zoltán alakítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top