Szabadidő

Már első munkanapján mindenkit levett a lábáról a nagyfülű rendőrkutyus

Szerencsére nem úgy, ahogy feltehetően majd későbbi karrierje során az előle menekülő törvénysértőket fogja. Joker a te szívedet is eljárás alá fogja vonni!

Oktatási tevékenység foganatosításának megkezdése végett jelentkezett szolgálatra a Joker nevű németjuhász kiskutya a glasgow-i rendőrakadémia műveleti területén.

Bár az emberi szervek eltulajdonítása nem szerepelt munkaköri leírásában, megjelenésével mégis megvalósította az úgynevezett szívrablás minősített esetét, miután az akadémia csaknem összes dolgozója tócsában hevert az okos tekintet és a minden valószínűség szerint a szolgálati URH vételére is alkalmas fülek láttán.

Ilyen fegyelmezetten ül, már az első napján – ebből a kutyusból még szupersztár lesz (Fotó: Twitter/Chelsea McFerren)

Egy Chelsea McFerren nevű twitterező valósággal csapágyasra járatta telefonja kameráját, annyi képet készített a leendő bűnüldözőről. A jószág láttán a Twitter felhasználói egy emberként mentek át gügyögőgépbe, gyakorlatilag értelmes kommentet nem találni Joker fotói környékén, annál több volt a szivecskés emotikon és a kutya szó angol verziójának nyelvészetileg meggyalázott változata.

Hát nem maga a tökéletesség, most komolyan? (Fotó: Twitter/Chelsea McFerren)

Nem mintha csodálnánk, Joker láttán legfeljebb mi is csak annyit tudnánk reagálni, hogy „HÁT SZIIIIA, HÁT KI A JÓ RENDŐRKUTYA, HÁT SZIIIIIA”!

Az alábbi videó is bizonyítja, hogy Joker mennyire jól viselkedik: még a hanyagul elédobott tányérsapkát sem bontotta atomjaira, persze kinek kellene, amikor az oktatója éppen finom falatokkal kínálgatja.

Reméljük Jokerből minimum rendőrkapitány lesz, de az sem lepne meg senkit, ha igazság-, és cukiságügyi miniszterként folytatná karrierjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top