Szabadidő

Használd ki, hogy szép napos hétvégénk lesz!

Éjszaka ugyan már elég hűvös van, de délutánonként 23 fok is lehet.

Napsütéses időjárást jósol a hétvégére a meteorológia.

Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínű. A középső országrészben megélénkülhet az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul. Késő estére 8 és 14 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Vasárnap nagyrészt derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, az éjszaka képződő köd és rétegfelhőzet gyorsan feloszlik. Csapadék nem lesz. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 23 fok között alakul.

Hétfőn az éjszaka képződő ködfoltok és rétegfelhőzet feloszlása után többnyire derült, napos idő várható. Csapadék nem lesz. Gyenge vagy mérsékelt marad a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 24 fok között valószínű, de a tartósabban ködös helyeken néhány fokkal hűvösebb lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top