Szabadidő

Bocsánatot kért nemi erőszakkal kapcsolatos poénja miatt a Trónok harca sztárja

Igen érzékeny időszakban került elő a hat évvel ezelőtti felvétel.

„Imádom ezt a műfajt, annyi mindent megtehetsz benne, következmények nélkül kitépheted valaki nyelvét vagy gyönyörű nőket erőszakolhatsz meg” – ezt rendkívül rossz poént sütött el a Trónok harca sztárja, Jason Momoa még 2011-ben egy rendezvényen. Bár a közönség nevetett, a színpadon lévő stábtagok már akkor is láthatóan kellemetlenül érezték magukat kollégájuk mondása miatt.

A felvétel a napokban került elő, és bár eleve visszataszító, amit Momoa mondott, azonban Hollywood egyik legbefolyásosabb embere, Harvey Weinstein szexuális zaklatási botránya idején különösképpen az.

A felvétel hatására az internetes népharag – ezúttal teljesen jogosan – rászabadult Jason Momoára, aki elszégyellte magát és az  bocsánatkérő üzenetet tett közzé.

Getty Images

„Komolyan csalódtam magamban, amiért ennyire érzéketlen voltam azon a napon. Tudom, hogy az őszinte bocsánatkérésem sem teszi semmisé azokat a sértő szavakat. A nemi erőszak és a szexuális zaklatás bárkit érinthet, a családomban és baráti körömben első kézből is láthattam, milyen fájdalmakat és gyötrelmeket okoz. A megjegyzésem igazán ízléstelen volt. Elfogadhatatlannak tartom, és szívből, őszintén bocsánatot kérek” – fogalmazott Momoa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top