Szabadidő

Beindult a cukiságvízágyú: kisállatokkal pózolnak a legdögösebb tűzoltók

Bemutatjuk a tökéletes jótékonysági projektet: szívdöglesztő férfiak, imádni való szőrgombócok, naptár, világsiker. Azért mutatunk mellé egy szürreális ellenpéldát is.

A The Australian Firefighters naptár 2018-as kiadásának felvételei nemrég készültek el, és ha szimplán az izmos férfiak látványa nem lenne elég, az egészet egy jó adag cukisággal is nyakon öntötték, a képeket ugyanis a világhírű Australia Zoo területén készítették, a képeken pedig különféle állatok is vendégszerepelnek.

Tessenek megtekinteni például az alábbi rendkívül fotogén wombatot.

Ez a wombat Anthony Hanna tűzoltónak köszönhetően jó kezekben van (Fotó: https://www.australianfirefighterscalendar.com)

Illetve ezt a VIP-étkeztetésben részesülő kengurut, amely Jeff Leech tűzoltó tenyeréből eszik éppen.

Jeff Leech az Australia Zoo egyik kengurujával köt életre szóló barátságot (Fotó: https://www.australianfirefighterscalendar.com/)

De készültek tündéri kiskutyás fotók is, természetesen további kockás hasú tűzoltókkal a háttérben.

Richard McCluskey így gyűjt jótékony célra (Fotó: https://www.australianfirefighterscalendar.com/)

A naptár összesen hatféle változatban kapható, a korrektség jegyében pedig külön kiadványban szerepelnek Új-Dél-Wales, Victoria és Queensland tartomány legsnájdigabb tűzoltólegényei, a vonatkozó bájos kis állatokkal karöltve.

A gendersemlegesség jegyében azonban nem mehetünk el szó nélkül a tény mellett, hogy nemrég jelent meg a világ valószínűleg legzavarbaejtőbb naptárának 2018-as kiadása: igen, arra gondolunk, amelyben lengén öltözött nők pózolnak…pontyokkal. Ilyen képek vannak benne, mint ez itt.

A halas naptár láttán kollektív arckifejezésünk a pontyé (Fotó: Carp Fishing Calendar)

Nos, nem tudjuk, ki hogy van vele, azért mi inkább mégis az előzőre szavaznánk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top