Szabadidő

Visszatérnek a tamagocsik!

A 2017-es tamagocsik ugyan kisebbek, mint az eredeti modellek voltak, ám a játék lényege nem változott. Ahogy a kijelzője sem.

Japánban 1996-ban, az Amerikai Egyesült Államokban pedig a következő évben kezdték árusítani a tamagocsikat. A húszéves évforduló alkalmából a Bandai cég újra piacra dobja a virtuális állatkákat az eredetinél kisebb méretű változatban.

A tamagocsikra tegnap óta már felvesznek előrendeléseket az Amazonon, az amerikai boltokban pedig november 5-étől lehet majd megvenni őket 14,99 dollárért, vagyis nagyjából 3800 forintért.

Az új tamagocsik hat különféle dizájnnal lesznek kaphatók, és minden egyes tojásban hat darab virtuális állatka „lakik”. A játék nem kapott modernebb kijelzőt, mint a két évtizeddel ezelőtti változat, így 2017-ben is bájosan elnagyolt pixelekkel jelennek meg a virtuális állatkák, ezzel is erősítve a nosztalgiafaktort.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top