Szabadidő

Erdőjárás közben akadt el a lopott busszal – videó

Teherautóval próbálják meg kiráncigálni az erdőből azt a buszt, amelyet egy rosszul sikerült lopás után hagyott magára a tolvaj a pusztavámosi erdőben. A járművet szinte alig lehet megmozdítani, annyira beleragadt a sárba.

Még nem tudja a rendőrség, hogy ki lehetett az a fantom, aki részegen próbált meg ellopni egy buszt Pusztavámoson, ami végül sikerült is neki, de pár kilométerrel odébb elakadt a többtonnás járművel az erdőben. A buszt épp egy teherautóval próbálják kiráncigálni az aszfaltozott útra.

A Tények riportjából kiderül, hogy a tolvaj átmászott a közlekedési társaság telephelyének kerítésén, ott beszállt a buszba, elindította, majd a zárt kaput kidöntve bevette magát a pusztavámosi erdőbe. Nem volt jó ötlet, ugyanis a felázott erdei úton a busz kerekei megsüllyedtek, majd a busz elakadt.

A buszt üzemeltető társaság igazgatója szerint tapasztalt sofőr lehetett az elkövető, aki tudta, hogyan indítsa be a buszt, hogyan üzemeltesse a légfékeket és induljon el a busszal.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást jármű önkényes elvitele miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top