Szabadidő

Nem is alakulhatna szebben az ősz, kellemes húsz fokok jönnek

Bár a hét elején még felhős és csapadékos lesz az idő, a hét második felére kisüt a nap, és melegedni fog. A húszfokos maximum-hőmérséklet épp tökéletes alkalmat ad majd, hogy elmenjünk kirándulni.

Keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat még nem sok jót ígér, viszont a hét második felében fokozatosan jobb időnk lesz. Hétfőn estétől nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és kedden felhős időre számíthatunk, éjszaka helyenként a Dunántúlon, napközben néhol alakulhat ki gyenge eső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3 és 8 fok között valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben az éjszaka első felében talaj menti fagy, illetve gyenge fagy is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 13 és 18 fok között alakul.

Aztán szerdától a nappali legmagasabb hőmérséklet már elérheti a 21-22 fokot is, egyre többet fog sütni a nap, a hétvégén pedig túlnyomóan napos, kellemes őszi időre számíthatunk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top