Szabadidő

Lakhatóvá alakított egy mentőautót, és most a világot járja vele

Ian Dow Instagram-oldala több mint 23 ezer követőnél jár. Népszerűségének oka, hogy kutyusával Dinóval, mindent hátrahagyva útra keltek, hogy guruló otthonná átalakított mentőautójukkal felfedezzék az amerikai kontinenst.

Ian egy súlyos motorbaleset után döntött úgy, hogy kétkerekűjét furgonra cseréli. Az Ebay-t böngészve talált rá egy Mercedes Sprinter típusú mentőautóra, amibe azonnal beleszeretett, majd meg is vásárolta 2800 dollárért. Hónapokba telt mire lakhatóvá tudta varázsolni, és hozzávetőleg még 5000 dollárba. Az eredmény viszont bámulatos lett és abszolút nem bánja, hogy belefogott. Parkettázott padló, csempézett konyha, keményfa konyhalap és cédrus-bútorok teszik igazán otthonossá a járművet. A Kaliforniai-félszigeten át jutott el Mexikóba, majd Guatemalán, El Salvadoron és Nicaraguán keresztül Costa Ricába. Szörfözik, halászik és köszöni szépen, jól van.

Forrás: ABC News, Ian Dow Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top