Szabadidő

Ez lehetett az évszázad autólopása

Igazi mesterbűnözőket fogott a rendőrség az M3-as autópálya leállósávjában, akik egy kocsit akartak ellopni.

Mégis mit gondolt az a három magyi testvér, akik forgalommal szembe toltak egy rendszám nélküli 3-as Golfot azt M3-as autópálya leállósávjában? Erre voltak kíváncsiak a rendőrök is, ezért megkérdezték tőlük.

Forrás: police.hu

Először azt állították a fiúk, hogy a Golf egyikük tulajdona, de lerobbant és csak így tudják  hazavinni. A lerobbanás tényét a rendőrök nem vitatták, de mivel a kocsi tulajdonjogát nem tudták a srácok hitelt érdemlő módon igazolni, ezért lefuttattak pár keresést a járőrök.

Forrás: police.hu

A rendőrök a Magyar Közút Zrt. útellenőreitől megtudták, hogy a 3-as Golf igazából román honosságú, és műszaki meghibásodás miatt tulajdonosa a gyorsforgalmi út Nyíregyházi Pihenőhelyén hagyta, ahonnan a három jómadár megpróbálta ellopni.

A rendőrök a magyi férfiakat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták, és a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, a gépkocsit lefoglalták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top