Szabadidő

Eurovízió 2018: semmit sem tudni Magyarország nevezéséről

A korábbi évekkel ellentétben még nem lehet tudni, hogy kit indít Magyarország a soron következő Eurovíziós Dalfesztiválon. Az is elképzelhető, hogy a 63. dalversenyből kimaradnak a magyarok.

Arról értekezik bejegyzésében az Eurovíziós Dalfesztivál magyar rajongói oldala, az ESC Hungary, hogy csak reménykedni lehet Magyarország indulásában a 2018-as dalfesztiválon. Onnan jutnak el ehhez az önmagában is szörnyű következtetéshez, hogy még mindig nincs semmi hír A Dal című műsorról, amelyek győztese vehetett részt eddig a nemzetközi megmérettetésen.

A 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon Pápai Joci képviselte Magyarországot

Természetesen a rajongók kíváncsiak voltak az MTVA véleményére is, a cég sajtóosztálya azt válaszolta, hogy 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon részt vevő országokról a eurovision.tv oldal ad majd hírt.

Az ESC Hungary úgy értesült, hogy szeptember 15-ig lehetett jelezni a részvételi szándékot, és október 10-ig lehet módosítani vagy véglegesíteni azt, a végleges országlista várhatóan november végén lesz nyilvános.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top