Szabadidő

Erre az interaktív művészeti kiállításra csak kutyák és macskák mehetnek

A világ legjobb kiállítására sajnos nem válthatsz jegyet, ugyanis erre a szingapúri tárlatra kizárólag kutyák és macskák mehetnek...

Örültél, mikor Van Gogh van a Szépműben? Pedig a világ legjobb kiállítására még be sem mehetsz, nem is csak azért mert Szingapúrban van, hanem mert emberek egyáltalán nem tekinthetik meg az interaktív tárlatot. A Paw:sitive névre keresztelt kiállításon minden „műtárgyat” a négylábúak (elsősorban kutyák és macskák) kedvéért alkottak meg: a Peek-a-Pooch című installáció például egy telelyuggatott építmény, amibe bármelyik kíváncsi kutya bekukucskálhat, de ott van például a Cat’s Belly névre hallgató pihepuha macskazug is.   

Az eseményt egyébként az állateledelt forgalmazó Wellness cég szervezte, állatorvosok és más, állatokkal foglalkozó szakértők segítségével gondoskodtak róla, hogy biztonságos és élvezhető legyen a kiállítás a kedvencek számára. A tárlat szeptember 30. és október 8. között tekinthető meg, szóval nem árt, ha minden műkedvelő négylábú siet!

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top