Szabadidő

Időjárás a héten: esős hét eleje, napos hétvége

Az időkép előrejelzése szerint tervezhetünk kinti programot a hétvégére.

Kedden a túlnyomóan felhős idő mellett a Dunántúlon és délen lehet számítani záporok kialakulására, a Dunától keletre maradhat szárazabb az idő. Nyugaton 18-20, máshol 20-24 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán a Dunántúlon párás, ködös lehet a hajnal, majd nyugaton várhatók ismét záporok. Máshol felszakadozik a felhőzet, mérsékelt marad a légmozgás. 7-12 fokos hajnalt követően a legtöbb helyen 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, országszerte 20-23 fokot mérhetünk. 

Csütörtökön csapadék már nem valószínű. A keleties szél csak időnként, délen és északkeleten élénkülhet meg. Sok lesz a napsütés, 18-22 fok között alakulhatnak a maximumok.

Pénteken és szombaton is többnyire száraz, napos időnk lesz, legfeljebb jelentéktelen zápor alakulhat. A légmozgás pénteken északkeleten, szombaton északnyugaton élénkülhet meg, napközben mindkét nap 16-20 fokot mérhetünk – az Időkép előrejelzése szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top