Szabadidő

Stallone nem nyughat, harmadik része is lesz a Szupercellának

A Szupercella második részét még be sem mutatták, de Sylvester Stallone máris a harmadikról adott hírt. Ez lesz az új A feláldozhatók?

Úgy tűnik, Sylvester Stallone hetven fölött is csak mozifilmsorozatokban tud gondolkodni. A feláldozhatók epizódjai után most a 2013-ban készült Szupercellához készít folytatásokat. Az első részben Stallone Arnold Schwarzenegger társaságában akart megszökni egy szuperszigorúan őrzött szuperbörtönből.

Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger a 2013-as Szupercellában (forrás: Pro Video)

A 2018-ban érkező második részben nincs Schwarzenegger, helyette Dave Bautista, egy pankrátorból lett színész tűnik fel Stallone oldalán.

Bautista marad a harmadik részre is, amelynek hírét Stallone jelentette be Instagramján. Azt is elárulta, hogy már forgatják is a filmet, és abban a börtönben vannak, ahol A remény rabjaihoz is vettek fel külső jeleneteket. A második rész legfontosabb női szerepét Jaime King játssza, ő is marad a harmadik filmre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top