Szabadidő

Tudd meg, miben játszanak most a Trónok harca kinyírt szereplői!

Hol láthatod megint Viseryst, Khal Drogót vagy Ned Starkot? Segítünk!

A Trónok harca első évadaiban megtanulhattuk, hogy felesleges bármelyik szereplőhöz is kötődni – simán benne van a pakliban, hogy bármikor kinyírják. Az elmúlt epizódokban rengeteg nagy kedvencnek búcsút kellett intenünk, és bár az tuti, hogy a világ kedvenc sorozatában már nem láthatjuk őket, azért máshol még simán találkozhatunk velük.

Viserysnek elég durva halála volt még az első évadban: tűzforró, folyékony aranyat öntöttek a fejére. Az őt alakító Harry Lloyd legközelebb a Counterpart nevű kémfilmben tűnik majd fel.

Jason Momoa Daenerys dögös vadember férjét, Khal Drogót alakította, tragikus halála után pedig két produkcióval is vigasztalódhatunk: egyrészt ő lesz Aquaman a Justice Legueben és egy önálló filmben is, másrészt a Netflix Frontiers című sorozatában is.

Ned Stark halála a sorozat első sokkja volt, ami világossá tette, hogy itt tényleg érdemes a kedvencekért izgulni. Sean Beant most a The Frankeinstein Chronicles című sorozatban láthatjuk.

A vérmágiával meggyikolt Renly Baratheont Gethin Anthony formálta meg – őt az NBC 2015-ös Aquarius című produkciójában nézhetjük meg Charles Manson szerepében.

Az egyik legdurvább rész a mára már legendássá vált Red Wedding volt, itt ölték meg például sokak kedvencét, Robb Starkot is. Jó hír, hogy Richard Madden lesz a herceg az élő szereplős Hamupipőkében, sőt még a Netflix Medici: Masters in Florence-ében is láthatjuk.

A gyűlöletes Joffrey valószínűleg nem sokaknak hiányzik, de akiket lenyűgözött Jack Gleeson zseniálisan irritáló színészi játéka, azok megnézhették őt színpadon, például 2016-ban a Bears in Space című darabban.

Oberyn Martell, vagyis Pedro Pascal sajnos csak rövid ideig szerpelt a sorozatban, de az garantáltan emlékezetes maradt. Pascalt a Netflix Narcos című sorozatában láthatjuk újra.

Olvass még többet a Trónok harcáról az NLCafén:

 

BusinessInsider

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top