Szabadidő

Ennyire elbaltázott lánykérést még nem láttál!

Még csak azt sem mondanánk, hogy ez minden leánykérő rémálma, mert ami Seth Dixonnal történt, az talán még legrosszabb álmaiban sem fordult elő. Egyszerűen a tóba ejtette leendő menyasszonya jegygyűrűjét.

Biztosak vagyunk benne, hogy Seth Dixon és menyasszonya soha, de soha nem fogják elfelejteni azt a  rendkívül kínos és csak félig örömteli pillanatot, amikor Dixon megkérte barátnője kezét. Az internet most egy emberként szánja a szerencsétlenül járt férfit, aki egy romantikus helyszínen, Kansas City parkjában, egy tavon átívelő hidacskán térdepelt le barátnője elé. 

Előhúzta a csodás gyűrűt, majd mielőtt azt a lány felpróbálhatta volna, a gyűrű egyszerűen kicsúszott a férfi kezéből, és a híd fadeszkái közötti résen belesett a tóba. Itt akár be is fejezhetnénk a történetet, de a lánykérés valójában nem itt ért véget. Miután a szerelmespár elmesélte a helyi templomban, hogy mi történt, az egybegyűltek fogták magukat, és a gyűrű keresésére indultak. Az alábbi képsoron látható, ahogy nyakig gázolnak az emberek a vízben, csak hogy az ékszert megtalálják. 

Sajnos Dixonék egyelőre nem jártak szerencsével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top