Szabadidő

Virágokból rakták ki Lady Diana arcát – így sikerült

A tragikus körülmények között, 36 éves korában elhunyt hercegnő emléke előtt az egyik vidéki angol kisváros kívánt így tisztelegni, az eredmény azonban legalábbis megosztóra sikeredett.

A Sheffieldtől délre fekvő Chesterfield városi tanácsa határozott úgy, hogy különleges installációval emlékezik meg Diana hercegnő halálának 20. évfordulójáról. Ezért virágokból mintázták meg az 1997-ben elhunyt Lady Di arcát, más kérdés, hogy az eredmény milyen lett.

Maradjunk annyiban, hogy a felirat nélkül elsőre nem biztos, hogy mindenki felismerné a hercegnőt. Ahogy a chesterfieldi városi tanács Facebook-oldalán kommentelők közül valaki megjegyezte: „nem emlékszem rá, hogy Dianának stroke-ja lett volna”. Egy másik felhasználó azt írta: „ne nézz a szemébe, megeszi a lelkedet”.

Bár az alkotó személye nem ismert, nem csodálkoznánk, ha kiderülne, hogy ugyanaz a képzőművész formálta meg az installációt, aki korábban a futballsztár Cristiano Ronaldo bronzszobrát is a világra szabadította.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top