Szabadidő

Időjárás: hagyjátok kibontakozni a Napot!

Bár az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a sokévi átlagtól a hőmérséklet csúcsértéke elmarad, a nap az elkövetkezendő néhány napban kisebb-nagyobb megszakításokkal, de remélhetőleg sütni fog. Éjszaka viszont több helyen is tíz fok alá hűlhet a levegő.

Kedden a Dunántúlon napos idő várható, de keleten is hosszabb időre kisüt a nap. A déli óráktól növekszik meg a Dunától keletre a felhőzet, és az ország keleti harmadán helyenként eső, zápor is valószínű. Szerdán azonban már megint borongósabb őszi idő lesz: keleten eleinte csökken, ugyanakkor nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, délután már a Dunántúlon, estefelé a középső területeken is eső, zápor várható.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 7 és 14 fok között alakul, viszont a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 20 és 26 fok között valószínű, délen lesz a melegebb.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat egész heti előrejelzése szerint a mostani változékony időjárás végre kiegyensúlyozottabb lesz: hét vége felé kellemes meleg időre számíthatunk, szombaton és vasárnap is 28 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top