Szabadidő

Nyugdíjazzák a milliárdos lottónyereményt hozó gépet

Múlt héten egy játékos 758,7 millió dollárt (203 milliárd forintot) nyert a massachusettsi állami lottón. A győztes szelvényt nyomtató gépet azonnal ”nyugdíjba küldik”.

Jól sikerült a múlt hete az 53 éves kórházi dolgozónak, Mavis L. Wanczyknak, aki az Egyesült Államok eddigi egyik legnagyobb nyereményét vihette haza a Powerball lottó múlt heti sorsolása után. A férfi 758,7 millió dollárt (203 milliárd forintot) nyert a massachusettsi állami lottón.

A lottótársaság azonnal reagált és nyugdíjba küldi a győztes szelvényt nyomtató gépet. Christian Teja, a vállalat szóvivője elmondta, hogy a gépet egy chicopee-i kisboltból hozták el szombaton, és a lottótársaság springfieldi irodájába küldték karbantartásra. A lottótörténelem egy darabjának nevezte a gépet, és hozzátette, hogy több érdekes ötlet felmerült a masinával kapcsolatban. Azt azonban még nem döntötték el, hogy a karbantartás után hová kerül a gép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top