Szabadidő

Időjárás: szerdán visszatér a nyár

Pár napra visszatér a nyár a hét második felében, de hétvégén nagyon elromlik az idő, hétfőn helyenként a húsz fokot sem éri majd el a hőmérséklet.

Sok napsütést ígér péntekig a Kiderül.hu előrejelzése, amelyben kedd estére mérsékelt szélmozgást és 15-20 fok körüli hőmérsékletet jósolnak a meteorológusok. Szerdán túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, legfeljebb kevés fátyolfelhő lesz az égen, csapadék nem várható.

Holnap a Fertő tó környékén megerősödhet a szél, az éjszakai hőmérséklet 6-15 fok körül alakul majd, viszont napközben visszatér a nyár, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű. 

Forrás: kiderul.hu
Csütörtöki maximumok – Forrás: kiderul.hu

A jó idő kitart csütörtökön is, amikor derült, csapadékmentes idő várható. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul.

Pénteken lesz a legmelegebb, aznap a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között alakul. Szombaton és vasárnap elromlik az idő, gyakran fog esni az eső, és csökken a hőmérséklet. Hétfőn a 20 fok feletti hőmérséklet már rekordmagasnak fog számítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top