Szabadidő

Végre örökbefogadták a hatalmasra hízott macskát

A 14 kilós macska akkora volt, hogy a menhelyi kennelekbe sem fért be, de most végre egy tágas otthonban nyújtózhat el!

Korábban mi is írtunk a méretes, 14 kilósra hízott cicáról, aki annyira kövér volt, hogy privát szobát kellett neki biztosítani a menhelyen. A hájas macskáról posztolt Facebook-felhívás annyira népszerű lett, hogy egyszerre mindenki őt akarta befogadni, így szerencsére a menhelynek nem kellett sokáig agyalnia a macska elhelyezésén!

Végre örökbefogadták a hatalmasra hízott macskát

Az azóta Mr.Handsome (Mr.Jóképű) névre keresztelt cicust végül a Frazee család fogadta be, akik egyelőre teljesen odavannak a macskáért, bár hozzátették, hogy muszáj lesz kicsit lefogynia a saját érdekében. Mr.Handsome diétája tehát már most beindult, és állítólag máris sikerült megszabadulnia 1,5 kilótól – persze még hosszú út áll előtte, míg tényleg formába lendül!

Végre örökbefogadták a hatalmasra hízott macskát

A túlsúlyos cica egyébként jó helyre került, a család ugyanis profi a macskafogyasztásban: előző cicusuk, Spock majdnem 10 kilós volt, mikor hozzájuk került, most pedig már stabilan tartja 5 kilós versenysúlyát! 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top