Szabadidő

5 animációs film, amelyet még nagyon várunk idén

Augusztus van, sokan gondolhatják, hogy A LEGO Batman filmmel, valamint a Gru 3. részével idénre túl vagyunk a fontosabb animációs filmeken, de ez tévedés. Az alábbi öt filmet még illesszük be a családi programnaptárba december végéig.

A LEGO Ninjago-film

Hazai premier: szeptember 21.
Még fél éve sincs, hogy a magyar mozikban láthattuk a LEGO Batman kalandjait, és máris itt az újabb film. Ezúttal a LEGO másik kedvencét, a Ninjagót ismerhetjük meg. A történet hősei napközben hétköznapi tinédzserek, ám esténként felöltik a ninjagúnyát, hogy felvegyék a harcot a gonosz ellen. A LEGO-filmek eddig mindig kifogástalan humorral ajándékoztak meg bennünket. Miért lenne ez most másképp?

My Little Pony: A film

Hazai premier: október 5.
Egy pónisztikus (nem én találtam ki, az előzetesből idéztem) mozi vár ránk októberben, hiszen az Én kicsi pónim-franchise ezúttal a mozikban támad. A Barbie-filmek után már a pónik is a mozis szabadidőnkre hajtanak, és mi mással tennék ezt, mint egy hercegnős mesével. Nem állítom, hogy a szülőknek ez épületes szórakozás lesz, de a legkisebbek jó eséllyel nagyon szeretni fogják.

Coco

Hazai premier: november 23.
Egy Pixar-film mindig nagy esemény a mozikban, ráadásul a Cocót az egészen zseniális Toy Story 3 rendezője, Lee Unkrich jegyzi. A történet a mexikói halottak napján játszódik, és már az előzetesből látszik, hogy egy nagyon színes és nagyon vidám Mexikót álmodtak vászonra az alkotók. Egy kisfiú előtt megnyílik a lehetőség, hogy beléphessen a holtak varázslatos birodalmába, és ezáltal talán megtudjon valamit a családja történetéről.

Paddington 2

Hazai premier: december 7.
London zabálnivaló mackója visszatér, ám ezúttal már a Brown család elfogadott és szeretett tagjaként. Macink fő gondja, hogy méltó ajándékot szeretne venni Lucy nénje századik születésnapjára, és ehhez egy különleges könyvet néz ki magának, csakhogy a könyvet ellopják, és neki kell kiderítenie, ki lehet a tolvaj.

Ferdinánd

Hazai premier: december 14.
Munro Leaf népszerű gyerekkönyve a Blue Sky stúdiónak köszönhetően kel életre, akik a Jégkorszak-filmjeikkel már rengeteg néző bizalmát megszerezték. A történet középpontjában Ferdinánd, az abszolút szelíd, légynek sem ártó bika áll, akit bikaviadalokra szemelt ki a sors, de ő nem ilyen életet képzelt magának, és egy nagy kalanddal be is bizonyítja, hogy mindenki a maga szerencséjének kovácsa.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top