Szabadidő

Ez minden idők legeslegnézettebb videója a YouTube-on

A Gangnam Style és Wiz Khalifa See you Againje is már a múlté: új csúcstartója van a YouTube-nak. Minden idők legnézettebb videoklipje ugyanis mi más is lehetne, mint a hétfőn Budapesten koncertező Luis Fonsi Despacitója!

Hárommilliárd fölött jár a Despacito nézettsége a YouTube-on, ezzel pedig Luis Fonsi és Daddy Yankee közös dalának klipje lett a videomegosztó új koronázatlan királya. Korábban – több mint négy évig – nem lehetett Psy Gangnam Style-ját letaszítani a trónról (pedig nem érte el a hárommilliárdos álomhatárt), ez végül Wiz Khalifa és Charlie Puth közös slágerének, a See You Againnek sikerült az említett küszöb átlépésével.

A Despacitónak azonban alig kellett a megjelenése után hét hónap, hogy a latin sláger legyen az új rekorder, amit Daddy Yankee meg is köszönt egy videóban a rajongóknak. 

@daddyyankee reacts to #Despacito's new record

Billboard Latin (@billboardlatin) által megosztott bejegyzés,

A dal egyébként más tekintetben, máshol is első helyre került: a Billboard százas listáján az 1996-os Macarena óta nem szerepelt az első helyen spanyol nyelvű zene. 

A diadalútját járó Despacito szerzője, Luis Fonsi hétfőn este éppen a Budapest Parkban ad koncertet, szinte biztosak lehetünk benne, hogy a megaslágert nem egyszer fogja hallani a közönség. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top