Szabadidő

Sártengerré változott a fesztivál, le kellett fújni

Táncolás helyett sárban csúszkálással telt a brit fesztivál, amelyet végül a sárvészhelyzet miatt le is fújtak a szervezők.

 Ha valamire biztosan lehet számítani egy brit nyári fesztiválon, az az eső és sár, ebben önmagában nincs semmi meglepő. A derbyshire-i Y Not fesztivál szervezői azonban valamilyen oknál fogva épp erre a két dologra nem készültek fel.

 A szervezők olyannyira nem tudtak mit kezdeni a sártengerré alakult fesztivállal, hogy az utolsó nap előtt az egészet lefújták biztonsági okokra hivatkozva. Lehet, hogy te azt mondod, a legrosszabb rémálmodban sem akarnál a térdig érő mocsárban bulizni, az Y Not-on fesztiválozók azonban meglehetősen szívósnak bizonyultak: felháborodva vették tudomásul, hogy hazaküldték őket, és szerintük a tavalyi Glastonburyn sokkal keményebb sárviszonyok uralkodtak. Az Instagramra feltöltött fotóik is azt bizonyítják, a bulinak nem állhatja útját egy pár sáros pocsolya:

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top