A Tinder ingyenes?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A bármilyen társkeresők között válogatva az egyik lényeges szempont a regisztráció és a tagdíj. Hiszen nem mindenki olyan szerencsés, hogy az első lehetséges jelöltek közül már meg is találja élete párját vagy bárkit, akit pont keres. A Tinder ezt mind tudja, lássuk, hogy mindezt mennyiért.
2017. 07. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Napjaink legnépszerűbb társkeresőjének, a Tindernek a sikere többek között az egyszerűségében is rejlik. Könnyen, gyorsan lelhetünk társra, ha a másik fél is nyitott rá. Ez természetesen elsősorban az egy éjszakás, szexorientált randiknak kedvez, de a regisztráltak nagy része ezt nem is bánja. A szolgáltatás alapból ingyenes. De sikerén felbuzdulva már kifejlesztették a fizetős szekciót is.

A Tinder ingyenes

A regisztrációhoz és a Tinder alaphasználatához nem kell fizetni. Ilyenkor csak bejelentkezel a Facebook-profiloddal, ez szükséges az eléréshez, írsz pár velős gondolatot magadról, vagy még ennyit sem, és már mehet is a keresgélés képek alapján. Ha jobbra húzol egy olyan embert, aki szintén jobbra húzott téged, már ki is jelzi, hogy „match” van! És engedélyt kaptok, hogy kapcsolatba lépjetek egymással.
Az, hogy a Tinder alkalmazás kiket dob fel, mi magunk állíthatjuk be, megjelölve a kívánatos nemet, életkort és lokációt is. Ez utóbbinál max. pár 100 kilométerről lehet szó, messzebbről nem meríthetünk. Persze kapunk még ötleteket Facebook-ismeretség vagy kedvelt csoportok alapján is.

Minél öregebb vagy, annál többe kerül a Tinder

A Tindernek persze pár éve létezik már egy fizetős verziója is, amely alapvetően nem kínál nagyon mást, csak többet: végtelen like-lehetőséget földrajzi korlátok nélkül. Az ingyenes Tindernél ugyanis elfordulhat, hogy elosztogatunk minden like-ot, s ilyenkor várni kell, míg újra játékba kerülhetünk. Na, a fizetős Tindernél ez nincs, itt korlátlanul szórhatjuk tetszésnyilvánításainkat, sőt olyan helyekről is kereshetünk partnert, ahol nem is vagyunk. Ez utóbbi a sokat utazóknak jelenthet előnyt: időt spórolva előre ismerkedhetünk már a gépindulás előtt is.
A fizetős Tinder 28 éves korig olcsóbb, efelett nagyjából háromszoros havidíjat kell fizetni, kb. 6000 forintnak megfelelő összeget.

A Tinder ingyenes?

VIP Tinder

Létezik egy szupertitkos, meghívásos alapon működő VIP Tinder, a Tinder Select, ahová csak a gazdagok és szépek kerülhetnek be, megőrizve inkognitójukat. A meghívást egy bizonyos Tinder like-szám felett lehet kiérdemelni, ezután pedig választhatunk, hogy a Tinder Select vagy a „Tinder Plebs” verzióját szeretnénk aktuálisan futtatni.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus