Ez az infografika megmutatja, ki itta a legtöbb kávét a Jóbarátokban

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Jóbarátokban szinte nonstop a kávézóban lógtak a szereplők, így felmerül a kérdés: vajon ki fogyasztotta a legtöbb kávét a 10 év alatt?
2017. 07. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

 Aki nézte a Jóbarátokat – tehát az emberiség számottevő része – az tudja, hogy a szereplők az idejük jelentős részét a Central Park kávézóban töltötték. Ez azt is jelenti, hogy a 10 év alatt rengeteg kávét elfogyasztottak – de vajon ki itta a legtöbbet?

Ez az infografika megmutatja, ki itta a legtöbb kávét a Jóbarátokban

 Kit Lovelace író ebből a szemszögből nézte újra a hipernépszerű sorozatot, és összeszámolta, hány kávét rendelt, töltött, és szürcsölt a szereplőgárda. Az eredmény elképesztő lett: a 236 rész alatt 1154 csésze kávé fogyott el. De ez még mindig nem válasz a kérdésre, hogy ki a legnagyobb kávéfüggő a jó barátok közül.

 Lovelace infografikája alapján Phoebe itta a legtöbb kávét. Őt követi Chandler, aztán Monica következik, Ross és Joey pedig fej-fej mellett állnak. Ahhoz képest, hogy egy darabig a kávézóban dolgozott, Rachel meglepően keveset fogyasztott. A dolog itt ugyanakkor még nem ér véget, Lovelace annak is utánanézett, hogyan változtak a szereplők kávéfogyasztási szokásai a sorozat alatt: ennek alapján elmondható, hogy Chandler kezdetben kávézott többet, míg Rachel a későbbi évadokban ivott több kávét.

 thekitchn

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus