Szabadidő

Alsónadrágot cseréltetett a bíró Piros Zsomborral Wimbledonban

Szigorú szabályok vonatkoznak Wimbledonban nemcsak a sportra, hanem a sportolókra is, megszabva, hogy mit viselhetnek a játék alatt. Piros Zsombor és kínai párja most már tudja, hogy a brit tradíció nem tűri a fekete alsónadrágot a pályán.

Szigorúan fehérben léphetnek a pályára a teniszezők Wimbledonban, ez alól az alsó ruházat sem lehet kivétel, hisz az is kilátszódhat. Piros Zsombor és a kínai Vu Ji-Ping, a wimbledoni tenisztorna első helyen rangsorolt junior párosa szerdai meccséhez valamiért fekete alsónadrágot választott, amit a bíró észrevett, és addig nem léphettek pályára, míg át nem cserélték fehérre.

A közjátékról készült videón jól látszik, ahogy a bíró kiszúrja Piros Zsombor és párja fekete alsóját, aztán megérkeznek a jóváhagyott, hófehér gatyák, amikkel a fiúk mosolyogva eltűnnek az öltözőben, majd visszatérve a pályára bűnös fekete textileket gyorsan zsákjuk fenekére süllyesztik.

Úgy tűnt, Zsomborékkal nem a szerencsealsójukat cseréltette le a bíró, mert a magyar-kínai páros két szettben verte  Mohamed Ali Bellalouna – Joao Lucas Reis Da Silva (tunéziai, brazil) párost, ezzel bejutottak a legjobb 16 közé.

Index

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top