Szabadidő

Szuper júliusi programok az Őrségben

A tengerpartokon és a balatoni strandoláson túl júliusban szakítsatok időt egyéb szuper, nyári programokra is. Kapásból hoztunk egy csokorral az Őrségből!

Fatemplom fesztivál

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Fatemplom Fesztivált az őrségi településen, Magyarföldön.

Hol? Magyarföld

Mikor? 2017. július 14-16.

Völgyhidi vásár

A nagyrákosi völgyhíd mellett évek óta nagy hírű népművészeti és kézműves vásárt rendeznek, ahol már nem csak a hagyományos vásári portékát találjuk, a helyi értékek bemutatására is szerveznek programokat. Kézműves kirakodó vásár, kiállítás és szórakoztató folklór műsorok, vetélkedők várják az ide látogatókat.

Hol? Nagyrákos

Mikor? 2017. július 15-16.

Szuper júliusi programok az Őrségben

Szuper tipp: Nem tudod, hol szálljatok meg? A Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel csak rátok vár. Ha élménydús pihenésre vágytok vagy akár lelki  feltöltődést és megnyugvást kerestek, akkor irány a Gosztola Gyöngye Élményhotel. Még több információ a hotel honlapján.

Viszáki pajtanapok

Szuper előadásokkal várják a szervezők a család apraja nagyját a viszáki pajtanapokra. Még több információ az esemény honlapján.

Hol? Viszák

Mikor? 2017. július 18-23.

XIV. Háromországos Pannon Maraton

A Háromországos Pannon Maraton egy nemzetközi kerékpáros rendezvény, amely célja a kapcsolatok építése. A maraton egyes útvonalai eltérő nehézségi fokozatokat képviselnek, hogy a maratonon mindenki megtalálja az erőnlétének és teljesítőképességének megfelelő távot. 

Hol? Indulás, rajt: Horvátország, Muraszentmárton

Mikor? 2017.július 16.    

+2

Nyári Kézművesház gyerekeknek

Hol? Lenti

Mikor? 2017. július 19 és 2017.július 26.

Lenti Nyári Esték

Hol? Lenti

Mikor? 2017.július 21.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top