Szabadidő

Nézegess részegen bejelentkező riportereket!

Felrobbant az internet a köztévé részeg tudósítójának videójától. Azonban nem ő az egyetlen, aki élőben ittasan jelentkezett be, szerte a világon előfordulnak hasonló esetek.

A Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be az M1 Híradójába Bencze Péter, láthatóan ittasan. Először csak annyi volt világos, hogy a bejelentkező riporter nehezen beszélt, a jóindulatú néző még azt hihette, hogy nagyon zavarban van. Ugyanakkor ez egy riportertől szokatlan, hogy elpirul a kamerák láttán. De aztán Bencze Péter furcsán mozgott, a mellette állókat kedves nézőknek szólította, és a mellette állókon is látszott, tisztában vannak azzal, hogy az őket kérdező riporter nem áll a helyzet magaslatán. A stúdióban is gyorsan rájöttek, hogy részeg a kolléga, ezért  egyszerűen lekeverték, mondat közben.

 

Az orosz hírolvasónő kicsit másképp volt spicces, ő ugyanis nagyokat nevetett a saját bakiján. A videó elején pedig még gördülékenyen ment a hírolvasás, aztán jöttek a nagy nevetések. Mutatjuk!

Ez a riporter is furcsán beszél bejelentkezés közben, láthatóan ingatag és a kezében tartott papírból olvas,ami ráadásul ciki is. Elképzelhető, hogy többet ivott a kelleténél.

Olyan is előfordul, hogy a bejelentkezés közben a riporterhez egy részeg férfi lép oda, és megcsókolja – ezt 0.30 körül lehet látni –, de erről persze nem tehet a tudósító, igyekszik jól reagálni, hiszen adásban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top