Szabadidő

Balaton Sound: Kygo és Robin Schulz forrósítja fel a szombat estét

A Balaton Sound utolsó előtti napján az eddigieknél is nagyobb pörgés és veretés várható, köszönhetően egy észak-európai DJ-offenzívának. Azért a magyarokat sem kell majd félteni!

Az idei Balaton Sound eddigi fellépői sem éppen a poroszkálós ritmusokat húzták a Zamárdiban partizó közönség fülébe, szombaton azonban minden eddiginél forróbb bulira lehet számítani.

Érdemes a délutáni strandolást rövidre fogni, és hamar partiszerkóba vágnia magát mindenkinek, a hardstyle holland helytartója – csak hogy fokozzuk a H-betűket – Headhunterz ugyanis 17:30-kor nekiáll bebikázni a partihelikopter rotorjait. A holland DJ már 12 éve idomítja a vérpezsdítő ritmusokat, ez várhatóan most sem lesz másként. KSHMR-rel közös Dharma című slágerének bizonyára már az első taktusaira hatalmas ugrálás kezdődik majd a Nagyszínpad előtt.

Előre szólunk, ha Headhunterz fellépésére elmész, jó esélyed van rá, hogy tábort versz a Nagyszínpad előtt. A holland maestro után ugyanis meleg váltásban érkezik a dallamos klubzenék német nagykövete, az idén harmincadik születésnapját ünneplő Robin Schulz. A 2007 óta aktív DJ védjegye, hogy a deep house és tropical house hangzásvilágát valódi hangszerekkel, jellemzően gitárriffekkel fűszerezi meg. A repertoárból szinte biztos, hogy előkerül a Sun Goes Down és a Headlights is, de arra is nagyobb összegbe mernénk fogadni, hogy több ezren fogják libabőrözve üvölteni, hogy “Sugar how you get so flyyyyyyy“.

Mint említettük, a Balaton Sound szombati napján a Nagyszínpad lesz az abszolút partiközpont, ugyanis ha lehet ma a deep house terén Robin Schulznál is nagyobb nevet mondani, az biztos, hogy a mindössze 25 éves Kygo. A norvég származású DJ annyira nemzetközi életet él, hogy már eleve Szingapúrban született, és azóta is folyamatosan járja a világot, ahol ma már a legnagyobb nevekkel dolgozik együtt. A köztudatba Ed Sheeran I See Fire című dalának a feldolgozásával robbant be, azóta pedig már olyan sztárok zenéit is kezelésbe vette, mint Ellie Goulding, John Legend és Selena Gomez. Ha csak egy bulira látogatsz el szombaton, Kygo fellépése legyen az!

Azért a magyarokat sem kell félteni, az elmúlt évek kétségtelenül legőrültebb duója, a Soerii & Poolek DJ-szettje 21:45-kor kezdődik a Jäger Arénában, így ha esetleg Kygo hangosítása nem lenne tökéletes, át lehet kocogni, ha felkészültünk rá, hogy bármilyen őrültség megtörténhet a koncert közben. Ne feledjük, Soerii & Poolektől nem idegen a polgárpukkasztás, mint ahogy a törpék vagy épp a csirkék sem. Ugyanakkor az is biztos, hogy Brutális Nyár című 2012-es slágerük még ma is simán lehetne a Balaton Sound hivatalos himnusza.

Ha pedig tényleg komolyan vesszük a bulizást és a brutális nyarat, nincs megállás hajnali 4:30-ig, sőt utána sem, ugyanis ekkor indítja csak a levezető veretést a Party Arénában a techno bárójának is nevezett Dave Clarke. Ha valaki ekkor még talpon van, nem szabad kihagyni az ibizai, barcelonai vagy épp amszterdami klubok fenegyerekének house-miséjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top