Szabadidő

Ezt kell tudni a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásáról

A Harry Potter-spinoff folytatásának, a Legendás állatok 2-nek összeállt a szereplőgárdája. Eddie Redmayne mellett még ezeket a remek színészeket láthatjuk viszont a bestiális történetben.

Már a tavaly bemutatott Legendás állatok és megfigyelésük premierjekor lehetett tudni a Harry Potter-spinoff folytatásáról, amely Göthe Salmander (Eddie Redmayne), a bűvös fenevadak és bestiák professzorának kalandjait mutatja be New Yorkban.

A Harry Potter születése előtt jó 70 évvel játszódó történet folytatása már csak Legendás állatok 2 néven fog futni, és egyrészt visszatérnek benne az első részben látott szereplők – Redmayne mellett Katherine Waterston, Dan Fogler és Ezra Miller is –, másrészt köszönthetünk új színészeket és karaktereket is a folytatásban. 

Az új franchise főgonoszát alakító, az első rész végén csak néhány másodpercre megmutatkozó Johnny Depp (Gellert Grindelwald szerepében) például biztosan több filmidőt kap a következő alkalommal, de ahogy korábban megírtuk: a fiatalabb Albus Dumbledore szerepében Jude Law-t láthatjuk majd. Dumbledore karakteréről ráadásul lehet, hogy ezúttal azt is ki fogják mondani, hogy a varázsló meleg.

A Mad Maxből, a Hatalmas kis hazugságokból és a mozikban most futó Csajok hajnaligból Zoë Kravitz is játszik majd a Legendás állatok 2-ben, őt az első részben csupán egy fényképen mutatták meg nekünk. Új szereplő lesz továbbá Claudia Kim is, őt a Bosszúállók: Ultron korából ismerhetjük.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top