Szabadidő

VOLT Fesztivál 2017 – Ütős lesz az utolsó előtti nap!

Péntek van, és te még nem vagy a VOLT-on? Sebaj, mutatjuk azért, hogy miről maradsz le, és reméljük, hogy a cikk végére már te is azon gondolkozol, hogy melyik fesztiválszerkódat pakold be a hátizsákodba, aztán irány Sopron!

A többi naphoz hasonlóan a pénteki line up is izgalmasnak és változatosnak ígérkezik az idei VOLT Fesztiválon. Emlékszel még  a vámpíros könyvek és sorozatok alfájára és omegájára, az Alkonyatra? Nem baj, ha nem, de azért azt jó, ha tudod, hogy olyan klassz zenék is megszólaltak a filmben, mint a Paramore Decode című száma, ami 2009-ben elnyerte az év rockslágere díjat. Péntek este 9-kor a nagyszínpadon találkozhatsz velük!  

Ha pedig inkább zúzósabb, magyar slágerekre ingatnád a fejed, vagy épp pogóznál a színpad előtti sorokban, akkor ne hagyd ki a 30Y koncertjét, vagy azt, ahogy Tankcsapda tépi majd a húrokat a VOLT-on.  

“A 30Y öt fiúból áll. Kettő testvér, három nem. A 30Y nem szereti kategorizálni, milyen zenét játszik, minthogy nem hisz abban, hogy a zene dobozolható lenne. Illetve két részre talán: jóra és rosszra. A 30Y jó zene.”

Jöjjön egy klasszikus az 1989-ben alapított Tankcsapdától, akik első igazán nagy koncertjüket a Sziget Fesztivál elődjének számító ’94-es Diákszigeten tartották. A Tankcsapda koncertek szinte elképzelhetetlenek a mindenki által jól ismert Mennyország tourist nélkül, amit a tömeg általában egy emberként skandál, így szinte biztos, hogy a VOLT feszten is fel fog csendülni, mint ahogy az alábbi szintén népszerű sláger is. 

A rock helyett a blues áll inkább közel a szívedhez? Jó hírünk van, a VOLT-on ezt a stílust is megtalálod, csak legyél ott péntek délután 5-kor a nagyszínpadnál, ahol a nemrégiben eljegyzett Rúzsa Magdi fog fellépni. 

  Találkozzunk Sopronban! (Esernyőt hozzatok!) 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top