Szabadidő

Még keményebb folytatással jön 2017 legjobb sorozata

Az elsőnél hosszabb, drámaibb és sötétebb lesz az év egyik legfelkapottabb sorozatának, A szolgálólány meséjének második évada.

Az első évad 10 epizódja után 13 új rész jön a The Handmaid’s Tale, azaz A szolgálólány meséje folytatásában – írja az Origo.

Az idei nyár elején A szolgálólány meséje az egyik legfelkapottabb széria. A sötét, borongós, meglehetősen lelombozó sorozat nagy hatással volt sokakra, 8,7 ponton áll az IMDb-n,
és várhatóan bezsebel egy halom díjat a következő évben.

Az új évadban a legtöbb szereplő visszatér, és a Szívek szállodájából is ismert Alexis Bledel eddigi vendégszerepe után állandó szereplővé válik.

Offred, azaz Elisabeth Moss elárulta, hogy drámai, kemény és sötét folytatás jön. Még akkor is, ha a regény – amely egy 1985-ben kiadott disztópia, Margaret Atwood írása – nem kapott második részt. A színésznő annyit elárult, hogy karaktere két férfit is szeret, de lehet, hogy amikor Nick karjaiba omlik, nem is tudja, mit csinál valójában.

A második évadban Rita és Lydia is több szerepet kap, utóbbinál azt is bemutatják, hogyan lett belőle látszólag szívtelen nő. A folytatásban a Mayday ellenállás is fontos szerepet kap, és a Waterford házaspár is visszatér, a készítők szerint érdekes módon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top