Szabadidő

VOLT fesztivál 2017: csütörtökön színpadon a Punnany Massif és Jónás Vera

Erős magyar zenei felhozatal lesz csütörtökön a VOLT-on: Jónás Vera, Edda, Rapülők, Kowalsky, a Punnany Massif és Metzger Viktória is ezen a napon lép fel.

A VOLT fesztivál csütörtöki napján sokan a Punnany Massif csapatát várják, ők 21:00 órakor robbantják fel a hangulatot a nagyszínpadon. Szinte hihetetlen, de a pécsi csapat első albuma, a Körkorkép már tizenegy éves, és azóta sincs megállás, társadalom-funkjukat megunni nem lehet, mindennap jólesik az arcunkba kapni, hogy: 

Bánatos balladáktól tajtékzik a tenger,
Szomorú éjszakák után örömteli a reggel.
Szemhéj csukódik, pupilla tág,
Fel a fejjel Magyarország: Guten Tag!

A Punnanyhoz hasonlóan komoly gondolatokat hoz Jónás Vera is, aki 17:30-kor lép fel a Sziget Teraszon. Vera 2012-ben szerzett énekes-dalszerzői diplomát a London Centre of Contemporary Music-ban, amit egy évvel később az első nagylemez és a világhír követett. Egy biztos, Vera nevétől egyszer még hangos lesz a világ. 

Aki a kellemes dallamok és a megmondó rap mellett egy kis nosztalgiára is vágyik, keresse 18:10-kor a nagyszínpadon a Rapülőket, akik 25 éves születésnapi koncerttel készülnek. Akinek megkoptak már a dalszövegek, annak ezzel az albummal segítenénk:

Az erős magyar mezőnyből nem hiányozhat a még 1999-ben alakult Kowalsky meg a Vega, aki olyan szerethető sorokkal tekeri meg a gondolatainkat mint ez: 

Az ember Isten legszebb terve,
Test, lélek meg elme.
Csak legyen szeretve,
Mást nem is kíván.

Aki szereti a hajnalt, és valami pörgősen bizsergetőre vágyik, keresse az ország legszexibb dj-jét, Metzker Viktóriát a Telekom Electronic Beats Stage-en 02:45-kor, és feltartott kezekkel adja meg magát az eufóriának. 

A 2017-es VOLT Fesztivál július 1-jéig dübörög majd a szokásos soproni helyszínen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top