Szabadidő

Magától tanult meg emberként vécézni a macska

Íme az újabb bizonyíték, hogy a macskák megfigyelnek, és másolnak minket: teljesen magától, gazdáját utánozva tanulta meg az angol vécé használatát Simba, a macska.

Lisa Marie Barrettnek már nem kell macskaalmot vásárolnia Simba nevű cicája számára, a macska ugyanis önállósította magát, és most már ő is az angol vécét használja, ha dolgát kell végeznie.

Magától tanult meg emberként vécézni a macska 

Erre azonban senki nem tanította, a macska állítólag teljesen magától, gazdáját figyelve sajátította el az emberek vécézési szokásait. Mikor Lisa először “rajtakapta” a vécékagylóba pisilő macskát, nem akart hinni a szemének, de a barátai sem akartak hinni neki, szóval kénytelen volt felvételt készíteni a macskáról.

Kicsit fura, de tekintsünk rá szükséges bizonyítékként.

A macska állítólag korábban rendszeresen elkísérte gazdáját a mosdóba – így tanulta meg, hogyan kell használni a vécét. De Lisa azt mondja, Simba azt is tudja, hogyan kell vizet inni a csapból. Csak nehogy a végén még túl okos legyen…

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top