Szabadidő

VOLT fesztivál: Kedden a Linkin Parkra lehet kiabálni

A kétezres évek népszerű rockereivel folytatódik 2017 első nagy zenei fesztiválja, a soproni VOLT.

Teljesen egyértelmű, hogy a VOLT Fesztivál keddi napjának sztárfellépője a Linkin Park. Úgy is igaz ez, hogy a zenekar azt a nu metalnak nevezett, kiabálós-reppelős-popos rockzenét játssza, ami a kétezres évek elején nagyon népszerű volt, aztán villámgyorsan elavult. Ebből a vonalból viszont tényleg a Linkin Parknak volt a legnagyobb rajongótábora, és talán az ő produkciójuk sokszínűbb is, mint a Limp Bizkitől a Sum 41-ig tartó tengely súlyos mélységekig jutó zenekarai.

Na de mit csináljon kedden a VOLT-on az, akit nem akarja a Breaking the Habitet üvöltözni? Nos, neki többnyire be kell érnie a divatos magyar zenekarok derékhadával. Megnézheti, milyen extravagáns fellépőruhával készül a hőségriadóra Pásztor Anna az Anna & the Barbies koncertjén, és biztos lehet benne, hogy a Bohemian Betyars tagjai gatyára vetkőzve hegedülik majd a mulatós punkot.

Arra is van egy tippünk, hogy Szabó Benedeken egyszerű póló lesz (tippünk: sima fehér vagy tengerészcsíkos), és valószínűleg hosszú farmernadrágot ölt majd a szemérmes frontember, pedig a rövid gatya igazán adná magát. Nem ismerjük ugyanakkor Csorba Lóci öltözködési szokásait, a Nagy-szín-pad nevű tehetségkutató győzteseként ő is ott lesz a kedd esti fellépők között.

Izgalmasnak és/vagy röhejesnek ígérkező színházi események is jutnak keddre: az Acrojou akrobatái és a steampunk-színházasok is szórakoztatni jöttek. Sőt, valakik szambázva fogják énekelni az Internacionálét, erről a produkcióról nem tudjuk, mit gondoljunk, de eszünkbe jut róla, hogy százéves lesz a nagy októberi szocialista forradalom.

A 2017-es VOLT Fesztivál július 1-ig dübörög majd a szokásos soproni helyszínen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top