Szabadidő

Törőcsik Mari októberben visszatér

Októberben ismét filmvásznon láthatjuk az élő magyar színészlegendát, Törőcsik Marit. A nemzet színésze Mészáros Márta új filmjében tér vissza.

Októberben kerül a mozikba Mészáros Márta Kossuth-, Balázs Béla- és Arany Medve-díjas forgatókönyvíró-rendező legújabb filmje, az Aurora Borealis – Északi fény Törőcsik Mari, Tóth Ildikó és Törőcsik Franciska főszereplésével.

A több idősíkon futó, fordulatokban gazdag alkotásban a Bécsben élő sikeres ügyvéd, Olga (Tóth Ildikó) idős anyja, Mária (Törőcsik Mari) váratlanul kómába esik. Amíg Mária élet és halál közt lebeg, Olga egy mélyen elhallgatott titokra bukkan. A film szereplőgárdája nemzetközi, látható a moziban a lengyel Leslaw Zurek és Ewa Telega, a spanyol Antonio de la Torre vagy az osztrák Hary Prinz.

A hazai színészek közül feltűnik még többek között Wunderlich József, Cserhalmi György, Fekete Ernő, Bereczki Zoltán, valamint Mészáros Márta állandó szereplői, Monori Lili és Czinkóczi Zsuzsa is – írja közleményében az Aurora Borealis – Északi fény forgalmazója, a Vertigo Média.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top