Szabadidő

Cuki módon búcsúztatták a nyugdíjba vonuló mentősöket

Nyugdíjba ment Tamási két mentőse, akik több évtizeden keresztül álltak szolgálatban. Tiszteletükre hatalmas búcsúbulit tartottak mentős kollégáik.

Virág László ápoló 1974-től, Szalai László gépkocsivezető 1986-tól állt Tamási és környéke lakosságának szolgálatában – áll az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. Most a két férfi nyugdíjba vonul, és egy nagyszabású ünnepség keretében búcsúztak el a tamási mentőállomás dolgozóitól, barátoktól, rokonoktól és a megye képviselőitől, vezetőitől.

A százfős bulin felszolgáltak tárkonyos őzragulevest és vaddisznópörköltet is, de zenekar is volt, amely adta a mentősöknek a talpalávalót. 

A két mentős kolléga végül szimbolikusan megejtette utolsó kivonulását is, ami ezúttal egy kartonpapírból készült mentőautóban történt. “Egy szituációs gyakorlat keretében mutathatták meg rokonaiknak, barátoknak, hogy milyen is volt ez a pár évtized.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top