Szabadidő

8 métert zuhant a vidámparkban egy tini

A földön egybegyűlt tömeg kapta el a tinit, aki kiesett egy szabadidőpark gondolájából.

Mintegy 8 métert zuhant egy New York állambeli szabadidőpark gondolájából egy amerikai tinédzser, akit a látogatók és a személyzet földön egybegyűlt tagjai kaptak el. A 14 éves lányt a közeli Albany város kórházába vitték, nem szenvedett súlyos sérüléseket, állapota stabil.

A baleset szombat esete történt az Albanytól 88 kilométerre északra fekvő Six Flags nevű szabadidőparkban. Az esetről készült videó szerint a kétüléses gondolából kicsúszott lány hosszú másodpercekig lógott az eszközbe kapaszkodva, miközben a tömeg gyűlt alatta. Amikor már képtelen volt tartani magát, leesett, és az emberek elkapták őt.

El fognak kapni, édesem. Engedd el!” – hallatszik a felvételen egy férfi kiáltása, amint a lány leesik, majd a szemtanúk megtapsolják az őt elkapó embereket. A lányt azonnal betették egy mentőautóba és elszállították. A tömegből egy 47 éves férfit kellett kórházban kezelni hátsérüléssel, amelyet akkor szerzett, amikor a bajbajutottat elkapták.

A szabadidőpark személyzete szerint nem tudni, hogyan csúszhatott ki a lány az ülés biztonsági korlátja alatt. A lány egy rokon gyerekkel volt az ülésben, ahonnan kicsúszott. A gondolát azonnal leállították, amikor észlelték, hogy az egyik utas bajban van – közölték illetékesek, akik az eset után megvizsgálták az eszközt, és mindent rendben találtak rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top