Szabadidő

Így ünneplik a szelfinapot a legnépszerűbb celebek

Merthogy már ilyen is van, ezért körülnéztünk, ki az, aki beszállt a szelfizésbe ezen a szép nyári napon.

A #NationalSelfieDay, mint a neve is mutatja, új keletű amerikai hagyomány, ezért az alábbi válogatásban a tengerentúli szórakoztatóipar színe-java vonul majd fel. Ezek után azért várjuk, hogy mikor és melyik magyar megélhetési celeb repül majd rá először a szelfinapozásra, de ha ez megtörténik, természetesen beszámolunk a fejleményekről. Addig viszont lássuk a legjobb amerikai indulókat.

Kezdjük a mindig végtelenül szimpatikus Mark Ruffalo pályaművével, aki már a reggeli ébredés után beinvitálja rajongóit a fürdőszobájába, egyben társadalmi felelősségvállalási programja keretében felhívja a figyelmet a szájhigiénia fontosságára.

A Bosszúállók és a ,-filmek sztárját szorosan követi az örök Jedi, a világ egyetlen Luke Skywalkere, vagyis a mókára mindig kapható Mark Hamill. Az ő szelfije ráadásul metában is nagyon erős, ugyanis egy saját magát ábrázoló pólóban mutatta meg magát, a kép mellé pedig annyit írt: “az önimádat nem bűn”.

A l’art pour l’art celebritások királynője, Paris Hilton természetesen nem tagadhatta meg önmagát, és mindjárt egyből négy szelfivel nevezett a versenyre. Azon sem lepődtünk meg, hogy a szőke örökösnő a saját véleménye szerinti legszexibb képeit gyűjtötte össze a rajongók kedvéért.

Az amerikai “first daughter”, vagyis Ivanka Trump is jelentkezett, igaz, ő Hiltonhoz képest jóval visszafogottabb szelfivel: a képen Susan W. Brooks és Richard Hudson képviselőkkel pózol.

Jon Bon Jovi hivatalos Twitter-csatornája is jelezte részvételét, az egykor hosszú hajú énekes az alábbi tengerparti képpel erősíti a #NationalSelfieDay mezőnyét. Kíváncsiak lennénk, hogy a háttérben látható homokvár vajon az ő keze munkája-e.

A Star Trek-filmek rajongóinak bizonyára megdobban majd a szíve LeVar Burton szelfije láttán. A sorozatból ismert színész, rendező ugyanis egy rakás Star Trek-szereplőt gyűjtött maga köré. Közülük talán a legismertebbek a Kirk kapitányt alakító William Shatner, illetve a Picard kapitányt megformáló Sir Patrick Stewart.

A teniszvilág sztárjai is feltűntek a színen: a Laver Cup Twitter-oldalára feltöltött képen összesen 62 egyéni Grand Slam-bajnoki cím gyűlt össze. Az illusztris társaság tagjai (balról jobbra): Björn Borg, Rafael Nadal, Rod Laver, Roger Federer és John McEnroe.

A tudomány kedvelőit a NASA Curiosity nevű marsjáró robotja köszönti egy bolygóközi szelfivel, ezzel kitágítva a nemzeti szelfinap kereteit. Egy biztos: a vörös bolygón tuti, hogy ő lesz a bajnok.

A cukiság kategóriában pedig az alábbi csapatmunka eredménye látható. A kis lajhárnak ezúton megajánljuk a tiszteletbeli szelfibajnok megtisztelő címet.

Végezetül pedig a Firefly című legendás tévésorozatból, illetve a Halálos temetés című fekete komédiából ismert Alan Tudyk pályaművét mutatjuk. A komolyságot hírből sem ismerő színész a fotó mellé a biztonság kedvéért odaírta, hogy ő a kép jobb oldalán látható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top