Szabadidő

Teljesen önállóan közlekedik a cuki kutya

A seattle-i buszokon már tényleg senki nem lepődik meg, ha az egyik megállóban felszáll egy nagy fekete kutya, és udvariasan helyet foglal az egyik ülésen. Ez ugyanis már mindennapos.
Teljesen önállóan közlekedik a cuki kutya 

Állítólag az összes buszsofőr ismeri már az Eclipse névre hallgató fekete kutyát, amely rendszeresen önállóan közlekedve utazik Seattle buszjáratain. Az egész furcsa szokás úgy kezdődött, hogy a kutya egy buszmegállóban várakozott gazdájával és annak másik kutyájával, de egyszer csak megelégelte, hogy a gazdi túlságosan komótosan szívja cigijét, ezért inkább felpattant a buszra, és elrobogott vele a parkba.

Teljesen önállóan közlekedik a cuki kutya 

Eclipse úti célja ugyanis minden esetben a park – most már szerencsére gazdája is tudja, hogy ott lehet később összefutni az öntudatos állattal, miután leszállt a D vonal járatáról.

Bár egyesek szerint a kutyáknak csak pórázon szabadna közlekedniük, elvileg a buszsofőrök beleegyezésével nem szabályellenes, ha Eclipse egyedül ücsörög a buszon. A kutya egy ideje már különben is valóságos helyi híresség, és mindenki szívesen megvakargatja kicsit, ha van akkora mázlija, hogy mellékeveredjen az autóbuszon.

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top