Valami Amerika 3

Megvan, mit keresnek a Valami Amerika 3 hősei

Nagy vonalakban már lehet tudni, miről fog szólni a Valami Amerika 3. A sorozat legújabb részét a múlt hét végén kezdték el forgatni.

A múlt hét végén kezdődött a Valami Amerika 3 forgatása, ezt mi is megírtuk. Az első rész főszereplői, Pindroch Csaba, Szabó Győző, Ónodi Eszter, Szervét Tibor, Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc mellett a második rész fontosabb figurái is visszatérnek, úgyhogy Csuja Imre és Tompos Kátya is játszik az új filmben. Hozzájuk csatlakozik Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel és Scherer Péter, úgyhogy tényleg majdnem minden magyar színész benne lesz a Valami Amerika 3-ban, aki él és mozog.

Megvan, mit keresnek a Valami Amerika 3 hősei

Most pedig arról is kaptunk néhány információt, miről fog szólni a film. Idézzük a kiküldött szinopszist:

A történet szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul a hajsza, amelynek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.
 

 

Vagyis az új epizódban kincskeresés is lesz. A filmet jövő februárban mutatják be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top