Szabadidő

Elhagyta a családját egy csajért a betörőt elűző, hős mókus

Februárban ismerte meg a világ Joeyt, az idahói mókust, mikor örökbefogadó gazdái házát megmentette egy betöréstől. A házi kedvenc, úgy tűnik, egy mókuslány kedvéért végleg elhagyta a gazdáit.

Egy évig élt Joey  a nevelőszülőkkel, most úgy tűnik, hogy visszatért oda, ahonnan érkezett, a vadonba.  Adam Pearl elmondása szerint Joey június elején még egyszer utoljára felmászott a nyakába, hogy búcsút vegyen gazdájától, és utána felugrott a kertben álló almafa tetejére, aztán eltűnt örökre a gazdái szeme elől. Azóta Adam és felesége nem látták a mókust, azt gyanítják, hogy becsajozott, és ezért ment el tőlük.

Joey-t tavaly nyáron találták Pearl barátai, szinte újszülöttként, még a szeme se nyílt ki. Pearl és neje, Carmen befogadták a helyes mókuskölyköt, és felnevelték. A kis állat nemcsak szeretetével hálálta meg gazdáinak a gondoskodást, de még egy betörőt is elijesztett nemrégiben otthonukból, így kivívta magának a hős mókus címet. Reméljük, helyes csajt találtál, Joey!

 Becsajozott a harci mókus /fotó: Fox6
Becsajozott a harci mókus /fotó: Fox6

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top