Szabadidő

Rádió 1: Sebestyén Balázsék reggeli műsora több vidéki városban is elindulhat

Július elsejétől két vidéki városban, Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron is elindulhat a Rádió1 műsora.

Hamarosan újabb frekvenciákon szólalhat meg a Rádió 1. Sebestyén Balázsék reggeli műsora és természetesen a Rádió 1 többi műsora is hallgatható lesz Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron – írja az mmonline. Egy másik céggel közösen benyújtották az NMHH-hoz a hálózatba kapcsolódási kérelmeket a székesfehérvári és a mosonmagyaróvári KÉK Duna helyi rádiókkal. A Rádió 1 bízik abban, hogy a hatóság hozzájárulását adja, és július 1-től ezeken a településeken is elindulhat Sebestyén Balázsék reggeli műsora és a többi is.

 “Volt egy hallgatónk, aki még az egyik, előző rádiós utolsó kitelepülésünkkor hozott egy süteményt, amit sportszeletnek nevezett el, mivel ilyen kis rumos-diós kockák voltak. Akkor beszéltünk, hogy nagyon finom, jó az állaga, csak túl édes. Most, egy évvel később hozott nekünk egy dobozzal már az új recept szerint. Ezekért érdemes csinálni, a szeretetért, amit kapunk” – mesélte nemrég Vadon Jani a Rádió 1 hallgatóiról.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top