Szabadidő

Nettó 120 ezerért toboroz katonákat a honvédség

Országos toborzásba kezd a Magyar Honvédség, az egyre öregedő szerződéses állományt szeretnék fiatalabb honvédőkkel feltölteni. Budapest minden kerületében és az ország összes járásban toboroznak majd, a kopaszok havi fizetése bruttó 180 ezer forint.

Az ország összes járásában találkozhat toborzó katonákkal a lakosság, ugyanis a Magyar Honvédség egész országra kiterjedő toborzási akciót indít. A szerződéses állomány soraiba minden korosztályból vár jelentkezőket a hadsereg, akik kezdő fizetésként bruttó 180 ezer, nettó 120 ezer forintra számíthatnak. A kiszámítható jövedelem mellett vonzó lehet még az a számos juttatás is, ami a katonáknak, illetve családtagjaiknak jár.

Gyakorlatoznak a katonai búvárok

A toborzásokat Veszprém és Hajdú-Bihar megyékben kezdte el a honvédség, de minden toborzóiroda és Kormányablak is tárt karokkal várja a hadászati pálya iránt érdeklődőket. Kezdésnek jó kiindulási pont lehet az Irányasereg.hu, a honvédség  toborzó honlapja, számos kérdésre választ ad – írja a Magyar Idők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top