Ingyenpénz nyaralásra: már csak pár hétig lehet rá pályázni

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány új programjában a szülők, nagyszülők, gyerekek és unokák nyaralásának támogatására pályázhatnak. A nyertesek akár a jövő évben is felhasználhatják a megítélt összeget.
Írta: | 2017. 06. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Kossuth Rádió Napközben című műsorában Erdős Balázs, az Erzsébet program vezetője elmondta: az új pályázatok május 28-án jelentek meg, ezek keretében a gyermeküket egyedül nevelők, a két gyermeket nevelő családok, illetve nagyszülők és gyermekek tudnak együttesen üdülni.

Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány nyaralási támogatására június 30-ig lehet pályázni (Fotó: Tumblr)
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány nyaralási támogatására június 30-ig lehet pályázni (Fotó: Tumblr)

A támogatásra június 30-ig lehet pályázni, az igénylést benyújtókat július 10-ig értesítik. A támogatás az idei évben, illetve a jövő év végéig használható fel – értesült a hirado.hu.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány programjára nagyszülők akkor pályázhatnak, ha nyugdíjuk nem haladja meg a 147 ezer forintot, ha pedig még nem nyugdíjas korúak, akkor a feltétel az, hogy a családban az egy főre jutó jövedelem ne érje el a minimálbér szintjét.

Szintén ez a feltétel érvényes a gyermeküket egyedül nevelő szülőknél, kiegészülve azzal, hogy a gyerekek 18 évnél fiatalabbak legyenek.

Az egyedül élő nagyszülők társulhatnak a szülőkkel, akik önköltséggel szállhatnak be a nyaralásba. A hozzájárulási díj felnőttek esetében 5000, 14 év alatti gyerekeknél 2500 forint, 3 évesnél fiatalabb gyerekeknél pedig ingyenes. A pályázati nyertesek csaknem 60 szálláshely közül választhatnak.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus