Szabadidő

Meghökkentő videó: ilyen hangja van Britney Spearsnek effektek nélkül

Valahogy felkerült a netre Britney Spears Toxic című slágerének auto-tune nélküli, nyers verziója, és most az egész internet Britney valódi énekhangján csodálkozik!

A modern könnyűzenei iparban sokszor úgy gyártják a sztárokat, hogy azok nem is tudnak énekelni – elég egy csinos pofi, aztán megoldja az auto-tune, az a teljes technikai arzenál, ami bárki macskanyávogásából Grammy-díjas énekhangot varázsol.

De mostantól senki nem mondhatja, hogy Britney Spears is jogtalanul lett szupersztár. Ugye mindenki emlékszik még a csodálatos, Toxic című slágerre?

Most valamiért (ki tudja, hogy miért?) felkerült a netre ugyanennek a számnak az utómunka nélküli verziója, amin végre hallhatjuk Britney nyers énekhangját is. Oké, nyilván nem olyan makulátlan, mint az auto-tune utáni változat, de ha valaki arra számít, hogy most majd jól körberöhögi a bénázó Britney-t, annak csalódnia kell:

Most már senki sem tagadhatja, hogy Britney valódi popikon!

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top