Szabadidő

Hatalmas villámot fotóztak Nagykanizsán

Hatalmas villámok cikáztak péntek este Nagykanizsa felett. Vasárnap azért meglehet a 33 fok is.

Szombaton északkeleten derült, száraz idő várható. A Dunántúlon és az Alföld déli felén időnként gomolyfelhők zavarják a napsütést, és elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat, néhol délnyugaton felhőszakadás kíséretében. Éjszaka átmenetileg megszűnik a csapadéktevékenység, túlnyomóan derült lesz az ég. A változó irányú szél mérsékelt marad, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet délután többnyire 27 és 32, késő este 19 és 24 fok között valószínű – írja a kiderült.hu.

Ekkora villámlás volt Nagykanizsán – fotó

 Fotó: MTI / Varga György

Vasárnap kezdetben derült, napos időre számíthatunk, majd a déli óráktól egyre gyakoribb lesz az erőteljes gomolyfelhő-képződés, és estig már több helyen kialakulhat zápor, zivatar, egy-egy heves zivatarra is számítani kell. A déli szél megélénkül, néhol megerősödik, majd délutántól a szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és helyenként, valamint zivatar környezetében viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul, vízparton, illetve a nagyobb városokban lesz enyhébb a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top