Szabadidő

Leolvad az internet a salsázó ötévesek videójától!

A kicsik egytől egyig Edwin Sorto tanítványai, aki magánóvodájában a legismertebb táncmozdulatok mellett matekot, rajzot és spanyolt is tanít növendékeinek.

Fogadjunk, hogy ezek a kis ötévesek jobban salsáznak, mint te” – írja Mr. Sorto a legfrissebb Facebook-videója mellé, amit rövid idő alatt több mint 40 ezren osztottak meg, és majdnem ugyanennyien lájkoltak is. És az óvóbácsi még nem is túloz: tanítványai ugyanis felnőtteket megszégyenítő mozdulatokkal mutatják be a legnépszerűbb táncokat.

Legyen szó salsáról, csacsacsáról vagy pachangáról, Edwin Sorto tanítványait nehéz zavarba hozni. A picik ráadásul nem csak táncból profik: a speciális magánóvodában matekot, rajzot és spanyolt tanulnak, amiért oktatójuk szerint pontosan úgy lelkesednek, mint a táncért.

Kivétel nélkül mindegyikük nagyon kemény munkát végez, hogy a lehető legjobban teljesítsen az órákon. Megérdemlik az elismerést” – nyilatkozta a büszke óvó bácsi az USA Today amerikai hírportálnak. Hozzáteszi, a tanítványai azért teljesítenek mindenből kiugróan, mert büszkék arra, amit csinálnak, és élvezik a környezetük figyelmét. “A tanítványaim nagyszerűek. Biztos vagyok benne, hogy iskolásként is azok lesznek.

Mr. Sorto egyébként beszélt arról is, hogy az időben elkezdett táncoktatás nem csak a gyerekek mozgáskoordinációjára, de az önbizalmára, sőt még a társas kapcsolataira is jó hatással van.

Olvass még többet táncoló gyerekekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top